"
feature-img

08 Undertak AB

Varmt välkommen till oss på 08 Undertak AB! Precis som vårt namn antyder är vi ett företag som specialiserar oss på just undertak. Vi hjälper dig med installation och underhåll av dessa, och vänder oss till flera olika typer av kunder. Det inkluderar bland annat förskolor samt företag och andra typer av kommersiella eller offentliga fastigheter, men även privatpersoner. Du som är intresserad av våra tjänster behöver bara ta kontakt med oss!

Vi anpassar oss efter dig

Vi på 08 Undertak AB är ett flexibelt företag. Det betyder att vi alltid anpassar vårt arbetssätt efter dig som kund samt dina unika behov och förutsättningar. Det är just det som gör att det är möjligt för oss att erbjuda våra tjänster till många olika typer av kunder.

feature-img

Vår adress

Vi på 08 Undertak AB har Dingtunagränd 4 i Upplands Väsby som adress. Det betyder dock inte att vi bara erbjuder våra tjänster i denna del av Stockholm, utan vi vänder oss till kunder över hela Stockholmsregionen. Du kan därför kontakta oss för hjälp var i regionen du än finns någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify