" "

Om oss på Undertak & Akustik AB

Vi på Undertak & Akustik AB är ett företag som älskar tak och arbetar för att leverera enbart bra service till våra kunder. Det är viktigt att välja rätt takläggare när det kommer till ditt tak eftersom ett bra tak är vitalt för ditt hus.

Takläggare som alltid levererar kvalitet

Vårt team består av kunniga hantverkare med många års erfarenhet inom industrin. Vi har höga krav på standard på vårt arbete och vi arbetar alltid med kundens bästa i åtanke. Vi på Undertak & Akustik gör ett kostnadsfritt besök där vi inspekterar ditt tak och erbjuder sedan ett skräddarsytt pris för ditt behov. Priset är fast och förändras inte när jobbet är slutfört, vilket betyder att du vet precis vad det kommer att kosta innan arbetet börjar.

Några av våra projekt

Vi finns alltid här

Har du några frågor är det bara att kontakta oss. Någon från vårt team kommer gärna att hjälpa dig med dina behov. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig helt trygg i ditt val av firma, och med oss kan du alltid räkna med högkvalitativa resultat och väldigt, väldigt trevlig personal. Vi älskar tak och vi älskar att hjälpa våra kunder, och vi hoppas att du kommer tycka om resultatet lika mycket som vi kommer att göra. När du behöver oss finns vi här, varmt välkommen till oss på Undertak & Akustik AB!