"
feature-img

Vi installerar undertak

En av de tjänster vi erbjuder är installation av undertak. Dessa kan bland annat vara ett utmärkt sätt att dölja ventilationskanaler, ledningar och annat liknande på. Sådana är nämligen ytterst sällan särskilt vackra att titta på. Eftersom våra tak är så pass lätta att installera och ta bort som de är gör de det också möjligt för dig att på ett enkelt sätt komma åt de ledningar eller vad det än är de döljer och förse de med underhåll.

Våra tak

Våra innertak, vilket är ett annat ord för undertak, består av en metallram och ett nät. De är även uppdelade i olika celler, celler som kan variera i storlek från 600 x 600 millimeter och uppåt. Det finns flera fördelar med att använda innertak i metall. Det handlar bland annat om att de är funktionella och användarvänliga, att de är kompatibla med olika typer av teknisk utrustning samt att de är enkla att installera, underhålla och ta bort. De bidrar dessutom med fuktbeständighet och ljudabsorption. Vi använder även miljövänligt material för våra tak.

feature-img

Andra fördelar med våra tak

Vidare är våra undertak mycket hållbara. Du behöver därför inte oroa dig över att de ska komma till skada på något sätt, detta så länge du inte är överdrivet vårdslös förstås. Vi har också ett stort utbud av olika modeller och färger när det kommer till våra innertak, så du har mycket att välja på när det kommer till designen på ditt tak.

Våra undertak är även tillverkade i material som inte är brännbara. Det gör att de bidrar till en ökad brandsäkerhet i den byggnad det gäller. Tveka inte på att kontakta oss för mer information om våra tak!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify